L’Espai 12@16

L’Espai 12@16 és un equipament municipal per als i les adolescents de 12 a 16 anys, situat al barri del Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc.

L’Espai pretén donar resposta a les inquietuds i necessitats dels i les joves del Poble-sec i rodalies. Es busca que els i les adolescents se sentin l’espai com a propi i se’l facin seu, que l’identifiquin com un espai on poder anar sempre que ho vulguin, que sàpiguen que al 12@16 podran conèixer altres joves, socialitzar-se, jugar, compartir i crear.

Es treballa des de l’educació no formal i la dinamització del temps de lleure, es busca la participacióactiva i crítica dels i les adolescents del territori i s’aposta per la seva auto-gestió, especialment en l’Espai Obert.

Espai i barri
L’Espai 12@16 realitza activitats conjuntament amb altres entitats i serveis del barri per tal d’ampliar la xarxa de serveis i activitats i per fomentar entre totes el treball participatiu. Així mateix, es treballa conjuntament tant amb centres de primària (grups de 6è) com amb centres de secundària, amb els quals es realitzen tastets o projectes conjunts puntuals que permeten arribar a més volum d’adolescents i permeten, també, fer un seguiment educatiu compartit.

Menu