Tornem el 14 de setembre!

Estigueu atentes a les xarxes i a la web on anirem anunciant les activitats, els nous tallers i la resta de programació! Us esperem amb moltes ganes!!

 

Guanyadores del Premi RetinEs!!!

Premi a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa!!!

Gràcies a totes les que heu fet possible aquest projecte tan enriquidor. A continuació us copiem part del text de la notícia redactada per les companyes del CEESC. 

“Cosint espais” és un document audiovisual que té la capacitat de ser part del projecte intergeneracional i de recuperació de la memòria històrica d’un grup de dones grans del barri del Poble Sec -a raó de l’encontre amb adolescents de l’Espai 12@16- i d’introduir-t’hi, en emocionar-te gràcies als seus relats de vida, de passat i present i fer aflorar les sensacions dels seus participants en aquesta experiència. Amb una producció i ritme de l’audiovisual excel·lent. Per aquests motius, el jurat determina guardonar amb el premi a la millor obra en benefici de l’acció i/o activitat socioeducatiuva compartit amb Oh My Goig.

 

Estrenem Web (confinada)!!!!

Degut a la situació excepcional que vivim tots i totes per l’aparició del Covid-19 com el conseqüent confinament general, ens veiem amb la realitat en que cada cop necessitem més eines per arribar a un ventall més ampli d’adolescents i poder oferir els nostres serveis i un acompanyament educatiu amb un caràcter virtual, però a la vegada de proximitat. Amb aquesta nova plataforma web, podreu informar-vos de les nostres activitats, posar-vos en contacte amb les professionals de l’equip, cercar informació d’altres serveis i equipaments juvenils del districte i de la ciutat. I a la vegada, sobretot, pretèn ser una eina facilitadora, comunicativa i participativa amb la que el 12@16 vol continuar amb les tasques pròpies del projecte i donar-les a conèixer a un públic més ampli.

Us animem a que us cuideu molt durant aquests dies/setmanes de confinament, a que visiteu la web i que us poseu en contacte sempre que ho creieu necesseari i convenient, tot i que sigui només per saludar.

Benvinguts i fins aviat!!

L’Espai 12@16

L’Espai 12@16 és un equipament municipal per als i les adolescents de 12 a 16 anys, situat al barri del Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc.

L’Espai pretén donar resposta a les inquietuds i necessitats dels i les joves del Poble-sec i rodalies. Es busca que els i les adolescents se sentin l’espai com a propi i se’l facin seu, que l’identifiquin com un equipament de proximitat on poder anar sempre que ho vulguin, ja que al 12@16 podran conèixer altres joves, socialitzar-se, jugar, compartir i crear.

Es treballa des de l’educació no formal i la dinamització del temps de lleure, es busca la participació activa i l’esperit crític dels i les adolescents i s’aposta per la seva auto-gestió, especialment en l’Espai Obert.

Espai i barri

L’Espai 12@16 realitza activitats conjuntament amb altres entitats i serveis del barri per tal d’ampliar la xarxa de serveis i activitats i per fomentar entre totes el treball participatiu. Així mateix, es treballa conjuntament tant amb centres de primària (grups de 6è) com amb centres de secundària, amb els quals es realitzen tastets o projectes conjunts puntuals que permeten arribar a més volum d’adolescents i, també, fer un seguiment educatiu compartit.