Estrenem Web (confinada)!!!!

Degut a la situació excepcional que vivim tots i totes per l’aparició del Covid-19 com el conseqüent confinament general, ens veiem amb la realitat en que cada cop necessitem més eines per arribar a un ventall més ampli d’adolescents i poder oferir els nostres serveis i un acompanyament educatiu amb un caràcter virtual, però a la vegada de proximitat. Amb aquesta nova plataforma web, podreu informar-vos de les nostres activitats, posar-vos en contacte amb les professionals de l’equip, cercar informació d’altres serveis i equipaments juvenils del districte i de la ciutat. I a la vegada, sobretot, pretèn ser una eina facilitadora, comunicativa i participativa amb la que el 12@16 vol continuar amb les tasques pròpies del projecte i donar-les a conèixer a un públic més ampli.

Us animem a que us cuideu molt durant aquests dies/setmanes de confinament, a que visiteu la web i que us poseu en contacte sempre que ho creieu necesseari i convenient, tot i que sigui només per saludar.

Benvinguts i fins aviat!!

L’Espai 12@16

L’Espai 12@16 és un equipament municipal per als i les adolescents de 12 a 16 anys, situat al barri del Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc.

L’Espai pretén donar resposta a les inquietuds i necessitats dels i les joves del Poble-sec i rodalies. Es busca que els i les adolescents se sentin l’espai com a propi i se’l facin seu, que l’identifiquin com un equipament de proximitat on poder anar sempre que ho vulguin, ja que al 12@16 podran conèixer altres joves, socialitzar-se, jugar, compartir i crear.

Es treballa des de l’educació no formal i la dinamització del temps de lleure, es busca la participació activa i l’esperit crític dels i les adolescents i s’aposta per la seva auto-gestió, especialment en l’Espai Obert.

Espai i barri
L’Espai 12@16 realitza activitats conjuntament amb altres entitats i serveis del barri per tal d’ampliar la xarxa de serveis i activitats i per fomentar entre totes el treball participatiu. Així mateix, es treballa conjuntament tant amb centres de primària (grups de 6è) com amb centres de secundària, amb els quals es realitzen tastets o projectes conjunts puntuals que permeten arribar a més volum d’adolescents i, també, fer un seguiment educatiu compartit.